Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aflyst. Pga Covid-19 GRISEFEST – Krøgershave, Frederiksberg

14. august 2020 @ 18:30 - 23:30

DESVÆRRE ER ÅRETS GRISEFEST AFLYST, VI HÅBER AT SE JER ALLESAMMEN NÆSTE ÅR I 2021. BEDSTE HILSNER STINE & MARTIN

Gris på gaflen og vino-besvimo.

Grisefest som i de gode gamle charterdage tilsat hæsblæsende show, vino-besvimo og festglade gæster i camping-habit. Det er ingredienserne der har gjort Stine Bruun og Martin Knudsens Grisefester til et megahit.

Hemmeligheden er, at gæsterne både har tid til at feste, spise og synge med når deres vanvittige figurer tager publikum med en tur tilbage til charterrejsens kronede dage.

De er gamle showfolk fra Wallmans og Tivoli Cabaret.
De har deres store underholdningserfaring fra Wallmans i Cirkusbygningen og Tivoli, hvor de lavede det danske show.
Stine Bruun og Martin Knudsen er selv tidligere charter guider på Grand Canarie, hvor de kørte masser af festglade turister til Grisefest. Det gav de to inspiration til at lave deres helt egen Grisefest i Danmark, hvor de har overdrevet alle klichéerne og skubbet feststemningen og underholdningstempoet endnu mere i vejret.
”Vi oplevede så mange sjove gæster og en festglæde der nærmest var magisk, når danskerne gav den gas med vino-besvimo og dans på bordene i Spanien”, fortæller Stine Bruun.
”Vi lover alle vores ”chartergæster”, at i 2020 bliver showet fyldt med endnu flere syng-med-hits og sjove indslag. Og vi ved, at når stemningen er så høj, så flyder de våde vare også lettere ned, så det er en god idé at have fri dagen efter”, griner Martin.

Camping-habitten får en ny chance
Det er blevet en tradition, at mange gæster gør noget ekstra ud af tøjet den aften. Nogen finder deres sjoveste tøj frem fra 80´erne med makeup der matcher og andre finder deres Camping-habit (joggingtøj) frem og pynter af med et mavebælte.
”Vi har fundet ud af, at jo mere gæsterne gør ud af deres tøj, jo sjovere får de det selv”, fortæller Stine, der tydligt var meget imponeret over en grisefest, hvor der mødte 10 mænd op, der alle var klædt i gamle kaptajn uniformer.

Underholdningen ”popper op”
Mens gæsterne får grisefest-buffet så sørger Stine og Martin for at stemningen ryger til vejrs med deres indslag undervejs. Hele arrangementet varer cirka 3 timer og der er efterfølgende dans.

Billetter:
Tlf. 36450897

Detaljer

Dato:
14. august 2020
Tidspunkt:
18:30 - 23:30

Arrangør

Krøgers Have
Telefon:
36450897
Hjemmeside:
http://www.kroegershave.dk/page3.php

Sted

Krøgers Have
Pile alle 18
Frederiksberg, Danmark
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
14. august 2020
Tidspunkt:
18:30 - 23:30

Arrangør

Krøgers Have
Telefon:
36450897
Hjemmeside:
http://www.kroegershave.dk/page3.php

Sted

Krøgers Have
Pile alle 18
Frederiksberg, Danmark
+ Google Maps