Barmen i festhøjde, god mad og hurtige jokes.
Showparret Stine & Martin, har de seneste år taget publikum med storm. Deres humoristiske og nærværende tilgang til publikum har sørget for røde lygter gang på gang. De har en fortid i blandt andet Tivoli Cabaret, Bakkens Hvile, Skagen Revyen og Cirkusbygningen i København. Deres underholdning er en blanding af revy, sjove historier og store syng-med showmedleys.
Mens publikum nyder en tre retters menu, så ”popper” Stine og Martin op med indslag der er pakket ind i Las Vegas lysshow.
Noget for alle og 5 stjerner fra Børsen.
“Vi går meget op i at showet er visuelt flot og at publikum får noget underholdning, som de kan grine af” udtaler Martin Knudsen. Han fortsætter “vi synes, at folk trænger til at grine, så den eneste dybe tallerken man støder på i vores show, det er allerhøjst den fra forretten”. Netop deres humor fra Skagen Revyen, har flere gange sikret dem 5 stjerner i blandt andet Børsen.
Hemmeligheden er nærvær.
”I dag kan alle sidde hjemme og nyde deres store fladskærme med surroundsound, men de kan ikke opleve nærværet. ”Nærværet kommer publikum helt sikkert til at mærke, når vi med kærlig hånd tager fat i dem” fortæller Stine Bruun. Stine Bruun ved hvad hun taler om, for hun er tidligere Bakkesangerinde og hurtig i replikken, når det mandlige publikum spiller op. ”Der er jo heller ikke noget at sige til, at især mændene kommer med sjove kommentarer, når hun står i kjoler, med barmen i festhøjde” griner Martin Knudsen.
Pejsegaardens showmenu:
Forrret:
Koldrøget laks med dild, råmarineret fennikel og æble, ristede nødder og urtefløde
Manitobabrød med smør
Hovedret:
Dansk kalv med urter og havsalt, grillede løg, smørdampede rødder
Sauce bordelaise og danske kartofler
Dessert:
Gateau Marcel chokolademoussekage med friske bær samt udskåret frugt