• Dinner & RevySHOW

    Det oplagte valg til en stor fest!

Vi klarer det hele

Dinner & RevySHOW – til events der har behov for et pompøst show.

Helaftensarrangement
Når vi laver underholdningen som et dinnershow, betyder det, at vi laver 4 – 5 indslag imellem retterne. Numrene er varieret med sang, musik, revynumre alle numre afstemt efter netop jeres ønsker.

Vi har fra Cirkusbygningen flere års erfaring i konceptet…
Vi er mestre i at tilrettelægge og afvikle fester fra start til slut. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at de underholdende indslag er godt fordelt ud over hele aftenen og tidsmæssigt afstemt med køkkenet.

Vi planlægger aftenen ud fra dit behov
og derfor er der selvfølgelig altid plads til eksempelvis chefens tale til de ansatte eller fejringen af en speciel person. Underholdningen og middagen spreder sig typisk over tre timer, hvor festlige indslag ”popper” op undervejs (oftest af en varighed på 7 til 15 minutter). På den måde får dine gæster både mulighed for at nyde maden og tale sammen.

Hvert år laver vi et nyt Dinner & RevySHOW
hvilket betyder at forestillingen udvikler og ændre sig fra år til år. Vi besøger hoteller, kroer, spillesteder omkring i det danske land. Se med her på siden under kommende arrangementer, -hvornår vi er nær dig.

Konceptet passer ind alle steder..
Oplagt koncept til jer der holder en firma fest, enten på en beværtning eller i virksomhedens kantine.

Til alle aldersgrupper.

Vi har en lang række shownumre på repertoiret, hvilket afstemmes med arrangøren, så showet rammer alle aldersgrupper.

Mini Las Vegas.

Vores afvikler Michael Rasmussen sørger for, at showet er ”pakket” ind i et stort lyd og lysshow. Til denne opgave trækker han på sine 18 års erfaring fra Odense Teater.

Varighed:

Ca. 5 til 7 indslag spredt udover 3 timer.