Gæsterne til vores arrangement er den vigtigste faktor
Derfor er vores mission at få ”taget til at lette” i samarbejde med publikum. Dette sker bedst ved at skabe en nærhed i underholdningen, -at få publikum til aktivt at deltage på den ene eller den anden måde.
Derfor gør vi os altid mange tanker om hvem vi skal lege med, førend vi indtager scenen.

Alle arrangementer er unikke
Vi skræddersyer altid vores indslag, så nden arrangementet fremsendes et spørgeskema hvori informationer og kuriositeter om gæsterne kan noteres, hvorefter disse vil indgå som en del af showet. Gennem denne forhåndsviden og gennem improvisation skabes en fællesfølelse, som samtidig sætter den enkelte i centrum. På denne måde bliver selv store arrangementer intime og jordnære.

Intet arrangement er for stort eller for småt
Som udgangspunkt kan alt lade sig gøre i vores verden og vi byder gerne ind med et forslag.

Stine

Stine

Sådan én er Stine (ifølge Martin)
Stine er den pige jeg kender, der bæller den hurtigste bajer på havnen. Stine har den mest vanvittige humor og får mig ofte til at flække af grin. Hun er vild med alt tøj og boligtilbehør, bare det er rødt.

Havde du mødt Stine i 80´erne ville hun garanteret have nynnet en One Two sang, mens hun på en Grease agtig måde havde tygget tyggegummi og tjekket hendes hjemmepermanent ud. I dag er stilen en anden og jeg er glad for, at det er hende der sørger for alt vores optræde tøj. Stine elsker at sove længe, bare ikke i trafikken, hvor tyngdekraften trækker godt i speederpedalen. Selvom hun til tider er utålmodig, så har hun så meget selvironi, at jeg er tosset med det.

Jeg er stolt af, at jeg har lært hende at kende forskel på biler og elske B&O. Er en alsidig entertainer, der når hele vejen rundt. fra det grotesk sjove til det varmt poetiske. Hvis Stine var et dyr ville hun være en snakkesalig og meget rød kamæleon.

Martin

Martin

Sådan én er Martin (ifølge Stine)
Martin er en frisk festlig fyr på sin egen alder, der har ledløse hofter og en hang til dansk frokost med øl og snaps. Martin er lys og blond af natur, og bliver stadig forvekslet med Ib Mossin – han er svigermors drøm. Vild fantasi, skæv humor og skøre ide’er er en spidskompetance. Han har en ”hang” til design i farverne sort og børstet stål, og er stor fan af Jacob Jensen.

Popdrengen lever i en rytmisk 80’er Grand Prix-fortid, hvor pastelfarverne og digitallyden af trommer vandt sit indtog på radioen. Martin er dygtig til at holde fartbegrænsningerne, han er et A-menneske og det mest tålmodige gemyt jeg kender, også er han sød. Jeg er stolt af at jeg har lært ham og drikke kaffe, spise stenalderbrød og min ”hjemmelavede” mad. Martin er et energibundt, der konstant finder på nye idéer og indspiller nyt musik. Hvis Martin var et dyr, ville han være menneskets bedste ven; en Golden Retriever.

Det siger andre om os…

”I er fantastiske til at læse jeres publikum!”
Marianne Vestergaard-Lau, Politiinspektør og næstformand i politilederforeningen

”Afslutningen er med stående applaus!”
Direktør Morten Grimsgaard, Sinatur Gl. Avernæs

”Professionel Tilrettelæggelse…. Intens og fantastisk timing!”
Direktør: Henrik Tachau, Restaurant De2Have, Skagen

”Stine og Martin favner bredt… Så alle får rørt lattermusklerne!”
Finn Jensen, REPUBLIC OF Fritz Hansen

”Til FirmaFEST – er Birgit og Helge BEDST!”
Christina Pontoppidan. Toyota

”Stine og Martin trækker fulde huse hver gang!”
Dan Adelkvist, Ganløse Kro, Ganløse

”Jeg har ondt i maven af grin, det bedste jeg har set –sagde vores gæster!”
Eventmanager: Jane Bergman, Barbacoa, Gran Canaria